Derfor kan du bruge et ryatæppe i næsten ethvert hjørne i dit hus

Derfor kan du bruge et ryatæppe i næsten ethvert hjørne i dit hus

Ryatæppe er et skandinavisk ord, der oversættes til fåreuldstæppe på engelsk. I over femhundrede år har nordiske lande såsom Norge lavet Ryatæpper, ikke til dekoration af hjemmet, men som rober for at beskytte dem selv mod den iskulde luft.

Men historien om disse holdbare tæpper begynder ikke rigtig så tidligt. Det begynder med vikingerne. Omkring tusinde år siden kom de hjem fra steder så langt væk som Rusland og det østlige romerske imperium. De tog viden med omkring produktionen af knyttede fibre for at producere faste, varme dække. Tæpperne, de lavede, var ikke så meget til gulvet, men til at svøbe omkring deres kroppe i de iskolde nordiske vintre. De blev brugt som madrasser såvel som sengetæpper, så de kunne få en god nats søvn i varm komfort.

Disse tæpper kom oprindeligt kun i écru, det vil sige bare deres naturlige farve. Kvinderne i Stockholm tog et skridt fremad, og lærte at bruge farver for at skabe farver og blomstrede mønstre. Inden længde blev disse smukke tæpper brugt som dyner i soveværelset såvel som svøb til at bære på kroppen. De blev også nogle gange hængt fra væggene for at holde varmen inde og kulden udenfor, hvor det hørte til. Ryatæpper nedstammer fra flere århundrede siden, og forbliver populære i dag.

Ryatæpper i Hjemmet

I dag nyder tusindvis af hjem på tværs af Amerika skønheden og varmen ved disse varme og komfortable tæpper. De er især velkomne foran pejsen i hulen, hvor børnene leger, og de voksne varmer sine bare fødder, og vrikker med tæerne foran en glødende pejs.

Børnene og kæledyrene kan lege på disse ryatæpper i flere timer på grund af deres varme og blødhed. Og måske kan den stolte ejer efter en weekend med popcorn og leg tage ryatæpperne om i baghaven og give dem en god rystetur og voila, de er så gode som nye.

Ryatæpper i Dag

I dag kommer disse enestående tæpper i en bred vifte af farver og mønstre. Noget der kan passe enhver indretning. Moderne mønstre kommer i et bredt udvalg for det moderne look, mens andre er mere traditionelle, og selvfølgelig kommer mange også i simple, solide farver.

Mens ryatæpper er brugbare og smukke i ethvert rum i hjemmet, er huler især en populær plads for en af disse fine, holdbare og komfortable tæpper. Skønheden af disse tæpper tilføjer kun til deres værdi.

Deres langtidsholdbare og robuste konstruktion gør disse tæpper til et køb, du vil have i lang tid, og de vil se lige så godt ud som på den første dag efter mange år. Hos TrendCarpet vil besøgende blive forbløffede over udvalget af tæpper, tæpper i alle størrelser og designs, og tæpper kan selvfølgelig laves i enhver størrelse, gæsten ønsker.

Du er inviteret til at vide mere i dag. Du vil finde et vidunderligt udvalg, ikke kun af Ryatæpper i enhver farve eller mønster, du søger, men også mange andre smukke og holdbare ting til hjemmet.

Categories: Home-Improvement

About Author

Write a Comment

Your e-mail address will not be published.
Required fields are marked*